İnstagram GT & GB Nedir

İnstagram platformu bildiğiniz üzere milyarlarca kişi tarafından kullanılan aktif bir sosyal medya platformudur. Bu kadar geniş bir platformda çeşitli kısaltmalar ve terimler olması gayet normal. Bu kadar fazla kısaltma ve terimin olduğu bir platformda her şeyi bilmeniz neredeyse imkansız. Biz bu yazımızda sizler için İnstagram GT & GB nedir bunları detaylı bir şekilde açıklayacağız. Bu yazımızın sonunda GT ve GB hakkında detaylı bilgi sahibi olacaksınız.

İnstagram GT Nedir

İnstagram GT bir kısaltmadır. Açılımı “Geri Takip” demektir. İki kelimenin baş harflerinden türetilmiştir. Bu sözcük çoğunluk sizi takip edenleri sizde takip edeceğiniz zaman kullanılır. “GT vardır”, “GT yapılır” gibi yorumlara rast gelmiş olabilirsiniz. Birçok İnstagram sayfası bu şekilde takipçi kazanmaya çalışmaktadır.

İnstagram GB Nedir

İnstagram GB bir kısaltmadır. Açılımı “Geri Beğeni” demektir. İki kelimenin baş harflerinden türetilmiştir. Bu sözcük çoğunlukla profilimde ki görselleri beğenenlerin profilinde ki görselleri beğeneceğim anlamında kullanılır. İnstagram GT sözcüğü ile aynı mantıktadır. İnstagram’da gezinirken “GB vardır”, “GB yapılır” gibi yorumlar görmeniz olasıdır. Birçok İnstagram sayfası bu şekilde beğeni kazanarak etkileşimlerini arttırmaya çalışmaktadır.

Bu yazımızda siz değerli okurlarımız için İnstagram GT & GB nedir konusunu ele aldık. Yazı hakkında ki yorumlarınızı ve sorularınızı bize iletişim sayfasından sorabilirsiniz. TTMedya herkese iyi günler diler.