Instagram’da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da engelleyenlerin görülmesi, kişiler tarafından genellikle kendilerini engelleyen kişilerin isimlerini arama çubuğuna yazmaları ile yapılır. Arama çubuğuna yazılan isim için hiçbir sonuç çıkmıyorsa, Instagram kullanıcıları engellenmiş olabilir. Ancak bu yöntem ile Instagramda beni engelleyenleri kesin bir şekilde öğrenebilmek için farklı bir hesaptan yine kişilerin kullanıcı adlarının aratılması gereklidir. Eğer diğer hesapta da arama sonucu kullanıcı bulunamadı şeklinde çıkıyorsa, ilgili kişinin İnstagram hesabının kapatıldığı anlaşılmalıdır. Ancak farklı profilde ismi görünüyorsa kişilerin hesapları engellenmiştir.

İnstagram'da Engelleyenleri Görme Uygulaması Nedir?

Instagram’da engelleyen hesapları görmek için kullanılan bazı uygulamalar mevcuttur ve bu uygulamalara “Instagram’da Engelleyenleri Görme Uygulamaları” ismi verilmiştir. Bu uygulamaların kullanımı ile beraber Instagram profillerinin kimler tarafından engellendiği kolaylıkla görülebilir.

İnstagram'da Beni Engelleyenlerin Engelini Kaldırma Nasıl Yapılır?

Instagram hesaplarının engelini kaldırma, karşıdaki kişilerin de profilleri engellemelerinden sonra pek mümkün olan bir durum değildir. Bir hesap engellendiği zaman, engellenilmiş olan hesap kendilerine erişemez. Ancak iki hesap birbirini aynı anda engellerse birbirilerini engelleme imkanları olabilir. Kişilerin bir hesap tarafından engellenmesinden sonra, bu hesaba erişimleri olamayacağı için hesabı engelleme veya engellerini kaldırma gibi bir durumları da söz konusu olmayacaktır.

Instagram’da Beni Engelleyen Kişi Beni Takip Edebilir Mi?

Instagram’da engelleyen kişilerin takibi mümkün değildir. Bir Instagram hesabı, farklı bir Instagram hesabını engelledikten sonra, engellenmiş olan hesabın diğeriyle bağlantısı tamamen kesilir. Bundan dolayı da Instagramda beni engelleyen hesaplar, herhangi bir şekilde takip edemez veya takip isteği gönderemez.

Instagram’da Beni Engelleyen Kişinin Profil Fotoğrafı Görünür Mü?

Instagram’dan engellenilmiş hesapların profilleri veya profil fotoğrafları, hiçbir şekilde görünmez. Ancak farklı Instagram hesaplarından kişileri engellemiş olan profillerin görüntülenebilmeleri mümkündür.

Engellenen Kişi Mesajlarımı Görür Mü?

Engellenen kişiye gönderilen mesajlar görülmez. Herhangi bir Instagram hesabı, başka bir hesabı engellediği zaman engellenen hesabın diğer hesaba mesaj gönderebilme durumu mevcuttur. Ancak kendilerini engelleyen hesaplara mesajlar hiçbir şekilde ulaşmaz. Mesaj sesli, yazılı veya fotoğraf olarak gönderildiği zaman da fark eden hiçbir şey olmaz.

Instagram’dan Engellenen Kişilere Gönderilen Mesajlar Nereye Gidiyor?

Engellenen hesaplara giden mesajlar, yalnızca engellenilmiş olan kişiler tarafından gönderilir ancak bir yere ulaşmazlar. Bundan dolayı da mesajlar tek taraflı bir sohbetin tek tarafında kalır.

Instagramda Takip Etmediğin Birinin Profiline Bakınca Görür Mü?

Instagram profiline bakılması, normal şartlarda profil sahipleri tarafından görülemeyen durumlar arasındadır. Ancak Instagram hesabı sahipleri, kendi profillerine bakan kişileri görebilmek için bir uygulama kullanıyor olabilirler. Bu uygulamaları kullanmaları durumunda profillerine kimin girdiğini ve kaç kez baktıklarını kolaylıkla görebilirler.

Instagram Ekli Olmayan Kişinin Aktif Olduğunu Nasıl Anlarız?

Instagram hesaplarının aktifliği, mesaj gönderilmek için profillerinin açılması ile görülebilir. Mesaj sayfasının açılmasından sonra, eğer kişilerin profillerinde aktiflik durumu yazıyorsa, en son ne zaman aktif oldukları görülebilir. Ancak bu duru gizliliğe tabi bir durumdur. Yani, Instagram hesabı sahipleri, bu bilgilerinin kimlerin görebileceklerini belirleyebilirler. Eğer takipçisi olmayan kişilerin görmesi için izin verilmemişse, takip etmeyen kişiler bu bilgiyi göremezler.

Engelleyen Kişiyi Arayınca Ne Olur?

Engelli Instagram profilinin aranması sonucunda engelli olan kişilere bildirim gitmez ve telefonları çalmaz. Yalnızca Instagramda beni engelleyen kişiler, diğer kişileri aramış olur. Çağrının devam etmesi, herhangi bir şey ifade etmez. Bir kişi, Instagram üzerinde herhangi bir kişiyi engellemişse engelini kaldırmadığı sürece kişinin gönderdiği mesajları veya kendisine yapmış olduğu aramaların hiçbiri kendisi tarafından görülmeyecektir.

Kaynak: TTMedya Takipçi Satın Al Hizmetleri